måndag 25 april 2011

Påskhelgen

Så var Påskhelgen slut, men vilken Påsk, underbart väder varje dag och jag fick 5 lediga dagar.
Lite påskpynt blev det.
Maken fyllde år denna helg, det firade vi med Blåbärscheesecake.
ÄNTLIGEN!!
Vi har rivit ut badrummet i helgen och imorgon kommer snickaren, vad vi har längtat efter nytt badrum.
Vi har velat gjort det i 17 år men vi har bara en toalett i huset, och med 3 barn har det varit svårt att hitta tiden och pengarna.
Våtrumstapeten har suttit fast tack vare taklisten, det är bara luft under, inte mycket lim... Våtrumsskydd visste man inte vad det var när detta byggdes, här sitter tretexskiva i väggen, man tager vad man haver, och mycket 5-tums spik...
Jag vill ALDRIG mer ha ett utanpåliggande rör i mitt badrum.
Det här är bara en bråkdel av vad som funnits i badrummet som även varit städskåp och tvättstuga. Jag har hur mycket handdukar som helst, jag tror inte att jag köpt en enda själv, bara presenter och reklamhanddukar. Nu åker många i soporna, de är helt utslitna. Jag vill ha nya fräscha som passar i färg. Det blir några jobbiga veckor framöver, vi får duscha på jobbet och hos svärmor. Blir vi nödiga får vi gå in i lekstugan där vi ska ha en fritidstoalett, allting går... Dessutom gick tvättmaskinen sönder förra söndagen, det var nog meningen att snickaren skulle komma nu. Varmvatten blir vi också utan, varmvattenberedaren måste stå på altan under renoveringen, tur att diskmaskinen går på kallvatten :o))

4 kommentarer:

annicka sa...

Hej o hå vilken "härlig" tid ni har framför er...jag var i samma situation för 2 år sen så jag vet vad ni genomgår eller kommer att genomgå MEN det blir fint så det är värt allt besvär!!
Tårtan ser väldigt god ut!!

Wivi sa...

Oj oj, allt på en gång. Det blir både snickare och rörmokare verkar det som. Lycka till!

Katarina sa...

Äntligen är det dags!:-)) Hoppas nu det går "som på räls" och blir fort färdigt! Fint lär det bli i alla fall.... Kram Katarina

Anonym sa...

Det går säkert bra! Jag blir lite avundsjuk...