måndag 8 augusti 2011

Färdiga badrummetBadrummet är helt klart och det blev precis som vi ville, jag har gjort ritningen. Allt är vägghängt, till och med garderoberna och bänkskåpen från Ikea, den ena garderoben är städskåp. Vi har satt in en dörr ut mot altanen och skogen, ett spabad utanför vore inte dumt i framtiden, dörren är från Elitfönster och har säkerhetsglas. Toalett, handfat och dusch kommer från Hafa, kakel och klinker från K-Rauta. Mellan tvättmaskin och torktumlaren finns en utdragbar skiva, perfekt att lägga vikt tvätt på. Duschdörrarna går att vika utåt och inåt och vi har takdusch, så härligt. Taket är i trä och färdiglaserat i vitt. Belysningen är dimbara led-lampor med varmt ljus. Bänken är bra avlastning för tvätt och vi har mycket förvaring i skåpen.
Vi har anlitat Bygg Partner, det har fungerat väldigt bra, de har skött kontakten med rörmokare och elektriker, det tog lite lägre tid än vi trodde, men så är det med gamla hus. Det vi gjort själva är att slänga alla sopor på tippen. Nu njuter vi.
8 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Hejsan!
Jätte fint ljust badrum ni fått! Jag gillar vitt och svart helskarpt. Extra fint med fönstret att få in naturens skiftningar.
Kram
Louise

Ullis sa...

Vilket härigt badrum ni fått! Altandörren blev ju superbra! Kramar Ullis

Gunilla sa...

Grattis till ett kanonfint badrum. Mysigt med altandörren.
kram

Katarina sa...

Så roligt att få se ert superfina badrum! Det var säkert värt den lite längre tiden...... Behöver nog göra ett toabesök nästa gång hos dig:-))) Kram Katarina

Kikki Ragnarsson sa...

Så härligt att det äntligen är färdigt - det blev verkligen jättefint. Kram Kikki

Anonym sa...

Det ser fantastiskt ut. Du är duktig på att planera och göra ritningar, Mia!

JaneGardner sa...

OJ så fint!! Och dörren är urläcker!! Grattis till ett snyggt badrum. Kram

Birgitta i Gävle sa...

Vad skönt att ert badrum äntligen är färdigt. Det blev verkligen snyggt.