söndag 18 juli 2010

Parken Zoo

Vi har haft Ålandsbesök och de ville till vår djurpark så vi följde med. Vi har inte varit där på några år och blev positivt överraskade, det har blivit fint och nya djur fanns där, även om man saknar de vita tigrarna. Djuren matas vissa tider och djurskötarna svarar gärna på frågor och berättar om djuren.
Där fanns trötta djur...
blöta djur...
nyfikna djur...
lustiga djur...
farliga djur...
sovande djur... bland många andra som var svårfångade på bild. Aporna är alltid kul att se.
Här är riggat för Kent-konsert på kvällen. Tyvärr så hade de väldig otur med vädret, mycket regn. De som kom till Parken någon timme innan konserten kom säkert in lika fort som de som hade köat utanför sedan i torsdags, kön var inte lång när vi lämnade parken.
Jag är inget Kentfan men vi satt hemma på altan och kunde höra konserten, regnet öste ner.
Färgglatt!! men gott?? ingen aning...
Lu fick glass och han åkte karusell, sen kom regnet och vi åkte hem. Med säsongskort och kort avstånd till Parken Zoo så blir det säkert fler besök i år. Vi har badkort och där har Lu redan varit flera gånger med grannarna. Säsongskort köper vi billigt på jobbet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej

Sökte på google på billigare säsongskort på Parken zoo och fick upp din blogg. Får jag fråga var du arbetar? Jag vet att Kommunen hade erbjudande förra året och även Swedbank men undrar olite över vilka erbjudanden som finns i år. Det blir lite dyrt för hela familjen så det vore toppen att hitta ett erbjudande...

Med vänlig hälsning

Johanna Karlsson

Mia sa...

Hej! Jag jobbar på det stora företaget vid motorvägen som gör lastmaskiner och dumprar.