lördag 9 juni 2012

Skolavslutning

Vid skolavslutningar vill man ju gärna som förälder att barnen ger något till fröknarna när de slutar för läsåret, men det är svårt att få någon till att hålla i insamling av pengar och köpa present, det finns alltid någon som inte betalar, och det är samma personer varje år...synd om barnen. Det slutar alltid med att jag är inblandat på något sätt. En mamma höll i insamlingen av pengar och jag köpte present, i år blev det påsar med kaffe, te, kakor och choklad. Jag förstår att som lärare har man fått en del prydnadssaker genom åren, därför satsade jag på något ätbart, tål man inte eller inte tycker om får man bjuda bort det.

  Sent ute som vanligt är man ju och jag gjorde korten till påsarna mitt i natten, det blev inte många timmars sömn den natten. Lite maskinsömnad och lite broderi.

Korten matchade paketen.

7 kommentarer:

Christina sa...

Så fina kort! Kram

Gunilla sa...

Jättefina kort i härlig färg!
kram

Veronica sa...

Underbara kort!! kram Veronica

Gudrun sa...

Vilka underbara kort och presenter.
Kram Gudrun

annicka sa...

åhå de fröknarna skulle man vilja va`

Katarina sa...

Bra present, och bra tänkt Mia! Hans fick en liknande, dock saknades det bästa: ett sånt fint kort som du gjort!:-)) kram Katarina

nattugglan sa...

precis så är det ju.. jag brukar samla ihop pengar o så köper jag oxå "saken", men nu är det ju inte bland barn utan åt vår lärare som vi har i kurser (lappteknik osv).. men det va samma sak då barnen va små o gick i skolan...Tack för tipset om kaffe, the o kakor.. det ska jag fundera ut nu till jul..