fredag 3 juni 2011

Utdragen badrumsrenovering

Nu är vi inne på 6:e renoveringsveckan, trodde i min enfald att det skulle ta 3 veckor, vi har minst 1 vecka kvar innan det är klart. Idag kom ingen hantverkare alls, fint väder och klämdag...

När Snickaren rätat väggar och satt tak kunde han gipsa väggarna, sen har Plattisen primat och lagt på någon slags gummimassa på både väggar och golv.
Därefter skulle någon slags fiberduk på, både på väggar och golv. Det har blivit många nya regler med tätskikt de senaste åren när det gäller badrum och våtskydd.
Badrumsfönstret är borttaget.
Kakel och klinker är lagt, nästa vecka ska det fogas, sen ska rörmokaren och elektrikern komma och sist ska möblerna monteras och sättas upp.
Kanske att vi kan få in toan till nästa helg, hoppas, hoppas. Nu står den på verandan.

Efter jobbet satt jag i solen och blev varm, gick över till grannen och tog ett dopp i deras pool, +18 grader, känner mig sval och skön men inte ren, håret tvättas i diskhon i köket i morgon. Vattenkokaren är verkligen en bra grej när man inte har varmvatten i kran.


3 kommentarer:

Fabraholic sa...

Det där påminner om när vi byggde. Vi hade varken el eller vatten och trappan kom in dagen före vi flyttade in. Jag är minsann inte avundsjuk, men tro mig - en dag kommer du att kunna skratta åt det hela.

annicka sa...

Här är en till som känner igen sig men hos oss tog det bara tre veckor! Jag tyckte stt det räckte, så jag förstår dig stt du tycker att det är segt.

Anonym sa...

Oj, vilken tid det tar! Det låter som primitiv campingsemester. Förstår att det ska bli skönt när allt är klart.